طعمه ماهی نوعی فریب است که به طور سنتی به شکل ماهی، قورباغه، جونده کوچک یا حشره ای تراشیده می شد که ماهی ها را جذب می کند تا بتوان آنها را نیزه کرد. انواع مختلفی از طعمه های ماهیگیری وجود دارد. در زمان طراحی طعمه های ماهیگیری سعی بر آن می شود که حس قلمرو طلبی ،کنجکاوی و یا پرخاشگری ماهی ها را به طعمه جلب نمایند. عموما سعی برآن می شود که طراحی ها با استفاده از المان های آشنا برای ماهیان به عنوان مثال همانند ماهیان کوچک طراحی می نمایند. یکی از مزایای استفاده از طعمه های مصنوعی به طور کلی کاهش استفاده از طعمه زنده است. این امر به حل یکی از مشکلات مهم محیط زیست آبی کمک می کند. یکی دیگر از مزیت های طعمه ها این است که استفاده از آنها باعث بهبود بقای ماهی در حین صید و رهاسازی ماهی می شود. طعمه ها باعث کاهش بروز قلاب زدن عمیق می شوند که در بسیاری از مطالعات با مرگ و میر ماهی مرتبط است. طعمه ماهیگیری تیرکس از جذاب ترین مدل های طعمه ماهیگیری می باشدکه ببا مخفی سازی قلاب خود در بین باله ها ماهیان باتجربه تر را غافلگیر می کند .
دیدگاه خود را بنویسید