-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
جزیره کیش یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری در ایران می باشد که ظرفیت بالایی برای ایجاد تفریحات گوناگون دارد و خوشبختانه می توان گفت که بهره برداری نسبتاً درستی از این ظرفیت ها صورت گرفته است. یکی از تفریحات محبوب در میان گردشگران این جزیره زیبا، ماهیگیری در کیش می باشد که طرفداران مخصوص به خود را دارد، و برخی از گردشگران تنها با هدف ماهیگیری در کیش به این جزیره توریستی سفر می کنند.جزیره کیش زیبا ترین سواحل خلیج فارس را در خود جای داده است، سواحلی که دارای شن های نقره ای رنگ به همراه آب های آرام و زلال می باشند و از بهترین مکان ها برای ماهیگیری به شمار می آید. بد نیست بدانید که دور تا دور جزیره کیش با مرجان های دریایی بسیار زیبا پوشیده شده است و این مرجان ها زیستگاه برخی از ماهی های موجود در خلیج فارس محسوب می شود و همین امر لذت ماهیگیری در کیش را دو چندان می کند، اگر از علاقمندان به ماهیگیری در کیش هستید در ادامه این مقاله با تیم لحظه آخر همراه باشید تا اطلاعاتی در این رابطه کسب کنید.
اردک ماهی از نوع شکارچی و مهاجم است و در شکل ظاهری دارای سر که به شکل پوزه اردک پهن شده و دارای یک دهان با تعداد زیادی دندان تیز میباشد. این ماهی در میان خزههای آبهای تمیز محل زندگیش به دنبال شکار می گردد و آماده حمله به هر موجود قابل خوردن مثل پرندگان در حال شنا در سطح آب است. این ماهیها میتوانند تا حداکثر طولی معادل ۱۸۳ سانتی متر رشد کرده و به حداکثر وزنی معادل ۳۵ کیلوگرم برسند.
ماهی زرد پر جزء یکی از انواع ماهی ورزشی دنیا محسوب میشود. چرا که صید آن نیازمند مهارتها و تکنیکهای خاصی است که حتماً باید از قبل با آنها آشنا شده باشید. دلیل اهمیت صید ورزشی ماهی زرد پر و محبوبیت صید آن در بین اکثر ماهیگیران ورزشی دنیا را شرح میدهیم. اطمینان داریم که اگر ماهی زرد پر و روشهای صید آن را بشناسید، به طور قطع صید ورزشی آن را بسیار هیجان انگیز و چالشی خواهید یافت. بنابراین با گروه "با ما بست" همراه باشید تا با علت جاذبه و شگفت انگیز بودن ماهی زرد پر و صید آن آشنا شوید.
ماهی کپور گونههای مختلفی دارد که روی هم رفته پرجمعیتترین تیرهی ماهیهای آبهای شیرین را به وجود میآورند که از آنها تحت عنوان سایپرینیدها (Cyprinids) یاد میشود. این ماهیها به طور تقریبی در کل جهان وجود دارند اما حضور آنها به شکل طبیعی در استرالیا، آمریکای جنوبی و قطبهای شمال و جنوب مشاهده نشده است. فَکِ تمامی گونههای مختلف این ماهی بدون دندان بوده و تقریباً تمام آنها فلس دارند. کپورها به جای دندان استخوانهایی در ناحیهی حلق دارند که به خرد کردن غذای آنها کمک میکند. در ادامه بیشتر با ماهی کپور و انواع آن آشنا میشوید.
روش ماهیگیری که برای صید ماهی مورد نظر خود انتخاب می نمایید، می تواند به عوامل مختلفی از جمله فصل صید، نوع طعمه، عمق و جریان آب و به ویژه نوع ماهی که قصد صید آن را دارید، بستگی داشته باشد. همچنین ممکن است ماهی گیری در هر کشوری نسبت به کشورهای دیگر به نحوی متفاوت و به شیوه های خاصی انجام گیرد.روش ماهیگیری زیرآبیروش ماهیگیری روآبیروش ماهیگیری پشه
گربه ماهی آبی با وزن نزدیک به ۱۲۰ پوند ( معادل 54.4 کیلوگرم ) و لقب "هیولا" در تنسی در تور ماهیگیر افتاد. آژانس منابع حیات وحش تنسی در یک پست فیسبوکی که تصاویری از این ماهی را به اشتراک گذاشته است، گفت:" این ماهی ۵۴ اینچی ( معادل 137 سانتیمتر ) پس از اندازهگیری در رودخانه کامبرلند صید شد."
اگر از طرفداران خوراک ماهی بپرسید که چه نوع ماهیای را بیشتر از همه دوست دارند، حداقل یکی از ماهی های جنوب ایران را نام میبرند. حتی شما هم اگر مزه یکی از ماهی های خوشمزه جنوب را چشیده باشید، امکان ندارد که آن طعم لذیذ را به این راحتی فراموش کرده باشید.شاید قبلاً فقط زمانی که به جنوب ایران سفر میکردید از این ماهیهای خوشمزه می خوردید.
"ماهیگیری" به شکار ماهی از آب با قلاب، تور یا هر ابزار دیگری میگویند. به کسی که ماهی میگیرد، "ماهیگیر" میگویند. «ماهیگیری» میتواند شامل صید آبزیان غیر از ماهی، مانند نرمتنان، سرپایان، سختپوستان و خارپوستان، باشد. این اصطلاح معمولاً برای صید ماهیهای پرورشی یا پستانداران آبزی مانند نهنگ، که اصطلاح صید نهنگ برای آن مناسبتر است، به کار نمیرود.ماهیها علاوه بر صید برای خوردن، جهت تفریح و سرگرمی نیز صید میشوند. مسابقات ماهیگیری برگزار میشود و ماهیهای صید شده گاهی اوقات به عنوان نشان پیروزی محافظت شده یا زنده نگهداری میشوند. ماهیگیری به دو دسته کلی ماهیگیری تجاری و ماهیگیری تفریحی تقسیم میشود. ماهیگیری تجاری به دو صورت سنتی (غیرصنعتی) و صنعتی انجام میشود. ماهیگیری تفریحی به دو روش ماهیگیری ورزشی و ماهیگیری غیر ورزشی (سنتی) انجام میشود.
ماهی سالمون (Salmon) یکی از اعضای خانواده آزادماهیان است. آزادماهیان، ماهیانی هستند که به تخم گذاری در آب شیرین رودخانه ها علاقه دارند. به همین علت، پس از زندگی در دریا یا اقیانوس، برای تخم گذاری بر خلاف جریان آب شنا میکنند و به رودخانه باز میگردند تا در آنجا تخم گذاری کنند. پس از تخم گذاری دوباره به دریا بازمیگردند و این چرخه تکرار میشود. قزل آلا و ماهی سالمون و سفیدماهی، سه عضو از اعضای خانواده آزادماهیان هستند.